Plus500 review

Wil je handelen in cfd’s (contract for difference) en ben je op zoek naar een goede broker? Lees dan snel deze Plus500 review helemaal door. In deze review laten we je kennismaken met het bedrijf +500. Je leert Plus 500 beter kennen, snapt het principe van cfd trading, kent de voordelen en nadelen van cfd trading én de broker en je krijgt gratis toegang tot een demo-account om cfd trading bij Plus500 zelf te ervaren.

 

Plus500 review

Deze Plus500 review gaat dieper in op de achtergrond van het bedrijf, de wijze waarop je Plus500 kunt gebruiken en hoe er over +500 wordt gedacht door huidige gebruikers. Hierbij baseren we ons op de klantervaringen van echte gebruikers. Het doel is om je een volledig zicht te geven op deze broker, cfd-handel in het algemeen en je kennis te laten nemen van de risico’s en voordelen.

Deze Plus500 review is geen financieel advies en ook geen beleggingsadvies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en dient ook zelf goed onderzoek te doen naar Plus500, als je met deze broker in zee wil gaan.

 

Wat is +500?

Plus500 (ook als +500 gespeld en 500 Plus genoemd) is een van de bekendste brokers op het gebied van contract for difference. 500Plus is gevestigd en opgericht in Israël, maar heeft intussen klanten over de hele wereld. Het bedrijf biedt beleggers in alle landen een toegankelijk platform om te speculeren in koersverschillen. Ze legt zich volledig toe op cfd trading en is dus geen broker voor aandelen en obligaties.

+500 wordt gereguleerd door allerlei organisaties, waaronder de FCA. Zij zien erop toe dat Plus500 zich houdt aan de internationale regels voor financiële instellingen. Ook wordt Plus500 gereguleerd door andere financiële instellingen.

Grote kans dat je Plus500 kent vanwege haar betrokkenheid en sponsoring van grote sportclubs, waaronder Manchester United en de Chicago Bulls. +500 adverteert doorgaans groot met reclamefilmpjes.

 

Contract for difference

Plus500 legt zich volledig toe op contract for difference. Een cfd is een derivaat. Als het ware maak je met Plus500 een prijsafspraak. Stel dat je een prijsafspraak op het aandeel Apple afsluit en denkt dat de prijs gaat stijgen. Dan krijg jij geld van Plus500 op het moment dat dit gebeurt. Gebeurt het niet en daalt de prijs, dan zal je op een gegeven moment je contract moeten verkopen en betaal jij geld aan Plus500.

Omdat cfd trading met hefbomen werkt, kun je een hefboom gebruiken. Dit leidt enerzijds tot meer en snellere winst, anderzijds net zo snel tot verlies. Je loopt het risico om je volledige inleg kwijt te raken, al kun je dit verlies beperken met een stoploss.

Je leest het al: cfd’s, hefbomen en een stoploss. Mooie middelen en manieren om geld te verdienen, maar dan moet je wel weten wat je doet. De meeste beleggers die succesvol zijn met cfd trading weten wat ze doen. Daarom adviseren we je ook nadrukkelijk om eerst de demo-omgeving van +500 uit te proberen. Je leert dan kennis te maken met cfd’s, de hefbomen en de stoploss. Zo ga je niet kopje-onder in de wereld van cfd’s, maar kun je er geleidelijk aan wennen.

 

Voordelen en nadelen

Cfd trading kent voor- en nadelen. De grootste voordelen en nadelen zetten we hieronder voor je op een rijtje.

 

Voordelen van cfd trading

 • Je kan met een hefboom veel winst maken;
 • De stoploss helpt je verlies te beperken;
 • Cfd’s zijn geliefd omdat je ook op koersverlies kan speculeren;
 • Je hebt keuze uit duizenden instrumenten om in te beleggen;
 • Cfd trading is eenvoudig vanuit huis te doen.

 

Nadelen van cfd trading

 • Cfd’s zijn complexe producten en moet je goed kennen;
 • De risico’s zijn hoog en je kan je inleg verliezen.

 

Plus500 review: de voordelen en nadelen

Nu je weet wat Plus500 is, hoe cfd’s werken en wat de voordelen en nadelen van cfd’s zijn, gaan we kijken naar de +500 review aan de hand van voordelen en nadelen voor Plus500.

Voordelen:

 • Een handige broker met een duidelijk en toegankelijk dashboard;
 • Keuze uit duizenden instrumenten;
 • Mogelijkheden tot hefbomen en stoploss;
 • Vriendelijke omgeving om in te handelen;
 • Geld in te boeken en uit te boeken via VISA, Ideal, PayPal en Skyrill.

Nadelen:

 • Niet in alle landen beschikbaar;
 • Je moet minstens 100 euro overmaken voor je echt kunt beginnen (demo-account is wel gratis).

 

Plus500 iets voor jou?

Je hebt kennis gemaakt met Plus500. Nu is het tijd om zelf te beslissen of 500 Plus iets voor jou kan betekenen. Maak bij voorkeur gratis een demo-account aan en handel in de duizenden instrumenten die in de Plus500 app tot je beschikking staan. Hopelijk heb je iets gehad aan deze Plus500 review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *